Зачленете се за известувања

Loading

Следете не на

Контакт

Место :  Општина Карпош , Македонија

Адреса : ул. Радика бр.9 (барака 1 и барака 2)

Тел. 02/3055-901 | 02/3055-902

e-mail: kontakt@karpos.gov.mk

Локација