Контакт

Следете не на:

Contact Details

Работно време 

Секој работен ден освен сабота и недела  од 07.30 – 15.30 часот 

Тел. 02/3055-901

02/3055-902

e-mail: kontakt@karpos.gov.mk

Facebook