Поделени беа 255 новогодишни пакетчиња на секој ученик од ООУ „Аврам Писевски“. Пакетчињата беа донација од КАМ Маркет, по повод новогодишните и божиќни празници.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+5
 
 

0
People reached
0
Engagements
Boost post
 
 
Like
 

 

 
 
Comment
 
 
Share