Почитувани сограѓани, Општина Карпош спроведува анкета со цел да добие порелевантни податоци врз база на кои ќе правиме студија и ќе изработиме проект за реализација на модуларни системи во нашата општина поддржани од проектот „Хоризон 20/20“.

Резултатите ќе бидат доставени до проектот на Европската Унија во Брисел.
Однапред Ви благодариме на вашата соработка.

ПОПОЛНЕТЕ ЈА АНКЕТАТА ТУКА