Денеска во 10 часот во кино салата на „Кинотека на Македонија“ претседателот на општинската изборна комисија Александар Мусалевски им ги врачи уверенијата на новоизбраниот градоначалник Стевчо  Јакимовски и на советниците од сите политички партии кои влегоа во новиот состав на Советот на Општина Карпош.