Фудбал момчиња 2023/2024

2 Коло 22.09.23 Победи Локација -Терен
Петар Поп Арсов Јан Амос Коменски 2-0 Влае 2
Х.Т Карпош Димо Хаџи Димов 5-2 Ден
Аврам Писевски Лазо Трповски 0-7 Петок
Братство Вера Циривири Трена 2-1  
Владо Тасевски Војдан Чернодрински 1-0  

 

3 Коло 25.09.23 Победи Локација -Терен
Димо Хаџи Димов Владо Тасевски 2-4 Влае 2
Јан Амос Коменски Х.Т Карпош 0-2 Ден
Вера Циривири Трена Аврам Писевски 6-1 Понеделник
Војдан Чернодрински Братство 0-3  
Лазо Трповски Петар Поп Арсов 0-0  
6 Коло 02.10.23 Победи Локација -Терен
Петар Поп Арсов Владо Тасевски 2-0 Влае 2
Вера Циривири Трена Јан Амос Коменски 8-0 Ден
Братство Лазо Трповски 1-1 Понеделник
Аврам Писевски Х.Т Карпош 1-7  
Војдан Чернодрински Димо Хаџи Димов 5-1  
8 Коло 05.10.23 Победи Локација -Терен
Вера Циривири Трена Петар Поп Арсов 1-1 Влае 2
Војдан Чернодрински Лазо Трповски 1-1 Ден
Аврам Писевски Владо Тасевски 1-9 Четврток
Братство Х.Т Карпош 5-1  
Димо Хаџи Димов Јан Амос Коменски 4-0  
9 Коло 09.10.23 Победи Локација -Терен
Јан Амос Коменски Аврам Писевски 0-0 Влае 2
Вера Циривири Трена Х.Т Карпош 1-2 Ден
Владо Тасевски Братство 1-1 Понеделник
Петар Поп Арсов Војдан Чернодрински 3-2  
Лазо Трповски Димо Хаџи Димов 1-1  
10 Коло 07.03.24 Победи Локација -Терен
Лазо Трповски Јан Амос Коменски 7-0 Влае 2
Братство Аврам Писевски 90 Ден
Владо Тасевски Вера Циривири Трена 7-1 Четврток
Војдан Чернодрински Х.Т Карпош 1-2  
Петар Поп Арсов Димо Хаџи Димов 2-0  
11 Коло 22.03.24 Победи Локација -Терен
Владо Тасевски Војдан Чернодрински 45 Влае 2
Братство Вера Циривири Трена 80 Ден
Аврам Писевски Лазо Трповски 06 Петок
Х.Т Карпош Димо Хаџи Димов 32  
Петар Поп Арсов Јан Амос Коменски 61  
12 Коло 25.03.24 Победи Локација -Терен
Димо Хаџи Димов Владо Тасевски 1-4 Влае 2
Јан Амос Коменски Х.Т Карпош 0-1 Ден
Вера Циривири Трена Аврам Писевски 6-2 Понеделник
Војдан Чернодрински Братство 1-0  
Лазо Трповски Петар Поп Арсов 0-3  
13 Коло 26.03.24 Победи Локација -Терен
Петар Поп Арсов Аврам Писевски 6-1 Влае 2
Братство Димо Хаџи Димов 4-0 Ден
Вера Циривири Трена Војдан Чернодрински 2-4 Вторник
Х.Т Карпош Лазо Трповски 4-4  
Владо Тасевски Јан Амос Коменски 9-3  
14 Коло 28.03.24 Победи Локација -Терен
Јан Амос Коменски Братство 1-7 Влае 2
Војдан Чернодрински Аврам Писевски 3-0 Ден
Димо Хаџи Димов Вера Циривири Трена 0-3 Четврток
Петар Поп Арсов Х.Т Карпош 3-0  
Владо Тасевски Лазо Трповски 1-1  
15 Коло 02.04.24 Победи Локација -Терен
Петар Поп Арсов Владо Тасевски 31 Влае 2
Вера Циривири Трена Јан Амос Коменски 3-0 Ден
Братство Лазо Трповски 50 Четврток
Аврам Писевски Х.Т Карпош 28  
Војдан Чернодрински Димо Хаџи Димов 40  
16 Коло 04.04.24 Победи Локација -Терен
Х.Т Карпош Владо Тасевски 30 Влае 2
Јан Амос Коменски Војдан Чернодрински 1-8 Ден
Димо Хаџи Димов Аврам Писевски 3-0 Четврток
Вера Циривири Трена Лазо Трповски 2-2  
Петар Поп Арсов Братство 0-0  
17 Коло 11.04.24 Победи Локација -Терен
Вера Циривири Трена Петар Поп Арсов 12 Влае 2
Братство Х.Т Карпош 21 Ден
Димо Хаџи Димов Јан Амос Коменски 21 Четврток
Војдан Чернодрински Лазо Трповски 1-2  
Аврам Писевски Владо Тасевски 312  

Табела есенски дел 2023

Екипа Коло Победи Нерешено Пораз Гол-Раз Бодови
Петар Поп Арсов 9 7 2 0 175 23
Братство 9 6 2 1 32-5 20
Х.Т Карпош     9 6 1 2 24-13 19
Владо Тасевски 9 5 2 2 2313 17
Лазо Трповски 9 3 4 2 23-12 13
Војдан Чернодрински 9 4 1 4 23-13 13
Вера Циривири Трена 9 3 2 4 25-12 11
Димо Хаџи Димов 9 2 2 5 14-20 8
Јан Амос Коменски 9 0 1 8 0-37 1
Аврам Писевски 9 0 1 8 8-46 1

Табела пролетен дел 2024 

Екипа Коло Победи Нерешено Пораз Гол-Раз Бодови
Петар Поп Арсов 17 14 3 0 429 45
Братство 17 12 3 2 678 36
Х.Т Карпош 17 11 2 4 46-27 35
Војдан Чернодрински 17 10 1 6 50-24 31
Владо Тасевски 17 9 3 5 60-33 30
Лазо Трповски 17 6 6 5 4537 25
Вера Циривири Трена 17 6 2 9 43-36 20
Димо Хаџи Димов 17 4 2 11 2241 14
Аврам Писевски 17 0 1 16 2095 1
Јан Амос Коменски 17 0 1 16 780 1

 

Стрелци

1.Јусуф Љазими 33 гола Братство
2.Филип  Андоноски 27 гола Вера Циривири Трена
3.Лука Грчевски 18 гола Војдан Чернодрински
4.Андреј Јосифовски 16 гола Лазо Трповски