ФЛЕШ ВЕСТИ

Општина Карпош од месец мај (2019) започна со нов мултимедијален начин на комуникација насловен како „Флеш Вести“.

Целта на ова информирање ќе биде да се направи пресек на реализираните проекти и  активности во Општината на неделно ниво, но и да се најават новите проекти, планови и активности.

Со „Флеш Вести“ ќе се подобри и двонасочната комуникација со граѓаните.

Ќе постои поголема информираност за актуелните случувања во Општината, а ќе се спречи и ширењето на лажни вести.

 

24.10.2021

17.10.2021

10.10.2021

03.10.2021

26.09.2021

19.09.2021

12.09.2021

05.09.2021

29.08.2021

22.08.2021

15.08.2021

08.08.2021

31.07.2021

25.07.2021

18.07.2021

11.07.2021

04.07.2021

27.06.2021

20.06.2021

13.06.2021

06.06.2021

30.05.2021

23.05.2021

16.05.2021

09.05.2021

02.05.2021

25.04.2021

18.04.2021

11.04.2021

04.04.2021

28.03.2021

21.03.2021

14.03.2021

07.03.2021

28.02.2021

21.02.2021

14.02.2021

07.02.2021

31.01.2021

24.01.2021

17.01.2021

09.01.2021

03.01.2021

27.12.2020

20.12.2020

13.12.2020

6.12.2020

29.11.2020

22.11.2020

15.11.2020

8.11.2020

1.11.2020

25.10.2020

11.10.2020

04.10.2020

27.09.2020

20.09.2020

13.09.2020

06.09.2020

30.08.2020

23.08.2020

16.08.2020

09.08.2020

02.08.2020

26.07.2020

19.07.2020

12.07.2020

03.07.2020

28.06.2020

21.06.2020

14.06.2020

07.06.2020

31.05.2020

25.05.2020

17.05.2020

10.05.2020

03.05.2020

26.04.2020

19.04.2020

12.04.2020

05.04.2020

29.03.2020

22.03.2020

15.03.2020

08.03.2020

01.03.2020

21.02.2020

14.02.2020

01.02.2020

26.01.2020

18.01.2020

10.01.2020

03.01.2020

29.12.2019

22.12.2019

15.12.2019

08.12.2019

30.11.2019

17.11.2019

10.11.2019

3.11.2019

27.10.2019

20.10.2019

13.10.2019

22.09.2019

15.09.2019

08.09.2019

25.08.2019

18.08.2019

11.08.2019

04.08.2019

28.07.2019

21.07.2019

14.07.2019

07.07.2019

15.06.2019

08.06.2019

31.05.2019

24.05.2019

17.05.2019