Градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев заедно со неколку советници присуствуваше на ревијалниот дел на меѓународниот драмски фестивал за лица со и без хендикеп организиран од Здружението на граѓани за промоција и развој на регионите „Свет на различни а еднакви“ од Скопје кој се одржа вчера во Македонскиот народен театар.