Почитувани сограѓани, Општина Карпош ви ги честита претстојните Новогодишни и Божиќни празници и ви посакува многу здравје, среќа и успех на сите полиња.

 

Во духот на соработката, продолжуваме и понатаму заедно да го развиваме нашиот Карпош во една урбана, модерна и европска Општина.