Асфалтирање на крак од ул.Скупи 22 во должина од 220 метри и широчина од 3 метри.

Инаку, на оваа улица предходно беше изградена и фекална канализација, нешто што никогаш немаа граѓаните од овој дел. Следна за асфалтирање е улицата Скупи бр.6.