Почитувани сограѓани, Ве информираме дека

Советот на општина Карпош ја усвои Одлуката за утврдување на реони на десетте основни училишта кои се наоѓаат на територија на локалната самоуправа.

 

Во прилог ви го доставуваме официјалниот документ каде можете точно да ги прочитате адресите кои се составен дел на одредениот реон и на тој начин да утврдите во кое основно училиште може да се запише првооделенецот согласно местото на неговото живеење.

 

ПОГЛЕДНЕТЕ НА СЛЕДНИОВ ЛИНК