Општина Карпош реконструираше дел од улицата „Јуриј Гагарин“ 6, во населбата Козле.

Станува збор за асфалтиран потег во должина од 33 метри и 5,5 метри ширина.

Локалната самоуправа продолжува со тековното одржување и подобрување на инфраструктурата.