Во текот на вчерашниот ден се исчистени улиците: Франце Прешерн, крак од улицата Влае, крак од Франце Прешерн, Иван Цанкар, Петар Чаулев,во Карпош 4,

Разловечко востание, Волгоградска, ВИП во Карпош 3 Карпошово востание, Никола Русински во Тафталиџе 1 и 2, Варшавска, Букурешка, Прашка, Осло, Будимпештанска, Бањалучка, Женевска, Софијска, Бриселска. На улиците Невеска, Воденска и Соле Стојчев поради паркираните возила на коловозот, специјалното возило кое го чисти снегот неможеше да интервенира.