Почитувани,

Ве информираме дека заинтересираните граѓани можат да остварат средба со инспекторите во инспекторатот на Општина Карпош секој вторник и четврток од 12:00 часот до 15:00 часот. Закажувањето на термините за средби се врши секој работен ден од 7:30 часот до 15:30 часот на телефонските броеви 02/ 30 55 929 и 02/ 30 55 931, или со покана од инспектор.

Со почит,