Вчера, градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски оствари работна средба со фирмите изведувачи на една од најголемите улици во Влае 1 Франц Прешерн.

                Беше разговарано за што побрза и поквалитетна реконструкција на оваа улица заедно со сите краци.