Ве известуваме дека денеска, 19.02.2020 година (среда), од 10:30 часот, на паркинг просторот пред Аква паркот (во кругот на Спортскиот центар „Борис Трајковски“), ќе се одржи презентација на новата механизација за чистење на Општина Карпош (две цистерни за миење на улици, камионче за подигнување на отпад – кипер,  рачен вшмукувач за лисја и ситен отпад и опрема за чистење на снег).

 

На настанот, околу 10:45 часот, градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, ќе даде изјава за медиуми.