На плоштадот ,,Делфина”, со почеток од 11 часот, оваа недела (24.12.2023) карпошани ќе имаат можност предновогодишно да се забавуваат и да се опуштат со звуците на народната и поп музиката. Освен музичкиот спектакл, најмалите ќе гледаат детска претстава. Во продолжение следи целата програма на музичкиот настан.

• 11:00 -12:00 Театарска Претстава за деца,
• 12:10 – 12:40: DJ Shorty P,
• 12:50 – 13:20: Верица Ристевска,
• 13:30 – 14:00: Љубојна,
• 14:10 – 14:40: Трајче Ѓоргиев,
• 14:50 – 15:20: Стојне Николова