Сите корисници на мобилната апликација мЗаедница можат да го дадат својот предлог за содржина или изведувач на Културно лето Карпош 2019.

🎼 Планираме програма за деца, за повозрасните, за сите генерации. 
Да ги слушнеме и вашите предлози, рокот за истите е до 22-ри јули.
На 29, 30 и 31 август започнува #COOLтурно лето!

Преземете ја апликацијата преку:
📱 App Store: https://apple.co/2SbERqJ 
📱Google Play: https://goo.gl/Y9qhpE