ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

 

Согласно Законот за заштита на лични податоци, Општина Карпош ве уверува дека податоците оставени на нашата веб-страна нема да бидат злоупотребени, објавени во било каков медиум или споделени со друго трето правно, односно физичко лице.

Со почит,
Општина Карпош

Facebook
Големина на фонт