Од  денеска,  17 март. .2020 год ( вторник), до нареден вторник ( 24. Март) службите на   Општина Карпош ќе работат  со скратено работно време од 7:30 до 14:00 часот. Поради новонастанатата вонредна состојба со Коронавирусот, ги информираме сите странки кои имаат соработка со локалната самоуправа , да не контактираат заклучно до наведеното време.