По повод 3-ти. Ноември, денот на Општина Карпош, традиционално се организира хуманитарна акција за донирање на прехранбени и хигиенски производи за семејствата во потешка материјална состојба.
Ве повикуваме да бидете дел од оваа хумана акција за нашите соседи.
Вашите донации треба да ги однесете во просториите на урбана/месна заедница каде живеете. Од 14.10.2019 год. (понеделник) до 18.10.2019 год. (петок) секој работен ден во период од 07.30ч. до 15.30ч.

Ви благодариме за хуманоста