Денеска се одигра второто коло од одбојкарската лига меѓу основните училишта.

Резултатите од натпреварите се следните:

Х.Т.Карпош – Ј.А.Коменски 2:1

Димо.Х.Димов – А.Писевски 2:0

В.Чернодрински – Л.Трповски 2:0

 

 

Натпреварот помеѓу екипите на П.П.Арсов и В.Тасевски беше одложен