Одбојкарките од ООУ„ПЕТАР ПОП АРСОВ“ го освоија првото место во одбојка за девојчиња во спортската училишна лига за основни училишта на територија на Општина Карпош.

Градоначалникот им вети парична награда, спортска опрема и наградно патување во Тиват.