Денеска, 18.02.2020 година (вторник), со почеток во 10 часот, градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, ќе биде во посета на новиот клуб за пензионери во Нерези, на ул. „Ванчо Мицков“ бр.97, локал 6.