Почитувани граѓани,

 

Утре, 15.10.2019 година (вторник), од 19:00 часот, на платото во Карпош 3 (кај фонтана), ќе се одржи маалска средба на која ќе се разговара за безбедноста во рамки на урбаната заедница.

На средбата ќе присуствуваат претставници од Советот на Општина Карпош и од Полициската станица – Карпош.

 

Ве покануваме да бидете дел од оваа маалска средба.