Кошарка момчиња 2023/2024

Училиште

 

В.Чернодински

Дата:

Понеделник

6.11.2023

 

 

 

   Резултат

 

Победник

 

12:00                 

Лазо.Т Димо.Х.Димов 17 : 47 Димо.Х.Димов
 

12:40

П.П.Арсов Војдан.Ч  26 : 29    

Војдан.Ч

 

13:20

Ј.А.Коменски В.Тасевски  40 : 21  

Ј.А.Коменски

 

14:00

Х.Т.Карпош            

Табела Есенски дел 2023 

Екипа Коло Победи Порази Кош количник Бодови
           1.  Ј.А.Коменски       7 6 0        252 – 154        12
           2.В.Тасевски      7          5          1        213 – 195        11
           3. П.П.Арсов       7 3 3        132- 134        9
           4. Д.Х.Димов           7 3          3        193 – 162        9
           5. В.Чернодрински      7          3          3        194 – 158        9
           6. Х.Т.Карпош      7 1 5        136 – 190        7
           7. Л.Трповски      7 0 6        95 – 257        6