” style=”box-sizing: border-box; display: inline-block; line-height: 1; vertical-align: bottom; padding: 0px; margin: 0px; text-indent: 0px; text-align: center;”>

 Почитувани граѓани,

 

Ве известуваме дека на ден 26.10.2018 година (петoк), со почеток од 08:30 часот до 11:30 часот, Општина Карпош ќе спроведе акција за чистење на јавните паркинзи во Влае 2, околу комплексот згради Порта Влае.

 

Со цел непречено спроведување на акцијата, Ве информираме дека е потребно да ги отстраните возилата од паркинг просторот.

 

Општина Карпош и во претстојниот период ќе продолжи со тековното одржување на хигиената и грижа за животната средина.

 

Ви благодариме на соработката и разбирањето.