Поради застареност на електричната инсталација,дел од граѓаните на Жданец деновиве се без улично осветлување.

Екипите на Општина Карпош интензивно работат на терен и очекуваме до вторник работите да бидат завршени.Им се извинуваме на граѓаните од овој дел на Карпош и благодариме на разбирањето.