Ги известуваме граѓаните кои живеат на ул. „Козле 3“, дека Општина Карпош започна со реализација на проектот за изградба на фекална канализација по дел од таа улица.

Ве молиме да ги отстраните Вашите возила како би можеле ефикасно да го реализираме овој градежен зафат.