ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани корисници на услугите на ЈП „Комунална хигиена“, Ве известуваме дека сите проблеми и поплаки поврзани со активностите на претпријатието на терен, собирањето и транспортот на комуналниот отпад,  собирањето на кабастиот отпад и расчистувањето на дивите депонии, отсега можете да ги пријавите на следниов  телефонски број:

За Општина Карпош  – 078/421-954

Проблеми поврзани со собирање кабаст отпад и расчистување диви депонии – 072/272819

Дежурниот телефон на ЈП „Комунална хигиена“, – 3216 644, исто така останува во функција, од понеделник до сабота, во терминот од 08 до 20 часот.