Ги известуваме сите граѓаните дека поради поголем дефект не работи уличното осветлување на повеќе улици во Карпош 1 (ул. „Гиго Михајловски“, „Руѓер Бошковиќ“, „Даскал Камче“, „Иван Аговски“).

Општинските служби за одржување на јавното осветлување работат на отстранување на дефектот.

Ви благодариме на разбирањето.