Ве информираме дека денеска, четврток (10.06.2016) во 13:00 часот ќе се изврши асфалтирање на  ул. „Хашка” (нас. Тафталиџе).

 Апелираме до сите граѓани кои живеат во овој реон, во станбените колективни згради и индивидуалните куќи да не ги паркираат своите возила на посочената локација, за да може изведувачот непречено да ги изведува градежните активности.