Почитувани сограѓани,

Ве известуваме дека денеска, вторник (26.02.2019), заврши третата по ред акција за субвенционирање при купување на нови велосипеди, која ја спроведе општина Карпош на својата територија.

 

Акцијата заврши со исцрпување на паричните средства, кои локалната самоуправа ги обезбеди за оваа намена.