По распишаниот Јавен оглас за доделување на осуммесечни стипендии за талентирани ученици од VIII и IX одделение за учебната 2023/2024 година кој го објави Општина Карпош, стручната комисија се состана и ги разгледа сите пристигнати документи коишто ги испратија апликантите најдоцна до 05.09.2023 година до Архивата на локалната самоуправа. Во прилог ја објавуваме конечната табела со сите добитници на стипендии за талентиерни ученици кои ги доделува Општина Карпош

 

(табела) https://bit.ly/3Fc9HWf