ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА ОПШТИНА КАРПОШ ЗА ПОПЛАВЕНИТЕ

 

УТРЕ, НЕДЕЛА, ОД 9.00-14.00 ЧАСОТ
ОСУМ ПУНКТОВИ ВО КОИ ЌЕ СЕ ДОНИРА
1.ПОРТА ВЛАЕ КАЈ РЕПТИЛ МАРКЕТ
 

2.КАМ МАРКЕТ ВО ВЛАЕ 1(КАЈ ВИВА)
3.ТИНЕКС ПОСЛЕ МОСТОТ НЕРЕЗИ(КАРШИ ХРОМ)
4.КАМ МАРКЕТ ВО КОЗЛЕ
5.ВЕРО ТАФТАЛИЏЕ
6.ТИНЕКС КАЈ ДРАМСКИ ТЕАТАР КАРПОШ 2
7.ТИНЕКС ВО КАРПОШ 3 КАЈ ФОНТАНАТА
8.СП МАРКЕТ ВО ПАЗАРОТ ТАФТАЛИЏЕ