ИЗВЕСТУВАЊЕ

Следејќи го известувањето на Генералниот секретаријат при Владата на Република Северна Македонија,  Општина Карпош  го испраќа следното

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ:     

                                                        

Сите патници кои доаѓаат од ризичните подрачја опфатени од коронавирусот, при пристигнување на територијата на Република Северна Македонија, доколку имаат сомнителни симптоми слични на коронавирусот, задолжително треба да се пријават на броевите на Министерството за здравство за контакт, кои важат за скопскиот регион:             

      

     071 289 614

     078 387 194