Резултати по четврто коло

From October 20, 2015

  

  

 Резултати – Петок 13.11.2015

5 коло

Лев кош

18:00 ГИМ – Мултимагнат 0:2 (06:16, 13:16) 18:40 Геинг – Уника 2:0 (14:06, 16:08) Комак Медикал – слободен Десен кош

18:00 Систина – ЈСП 2:0 (13:12, 11:09) 18:40 Капитал банка – Леорон 2:0 (16:07, 16:12) 19:20 Општина Карпош – Тутунска банка 2:1 (16:14, 11:16, 16:08)