Општина Карпош во соработка со психолошкото советувалиште “Себе Сложувалка,, од наредниот месец, организира бесплатни, анонимни групи за поддршка на жени жртви на семејно насилство, жителки на Карпош. Заинтересираните ќе може да се јават на 071/771-420 и да го резервираат своето место во групата.
Сесиите ќе се одржуваат два пати во месецот на следните датуми:
– Мај – 15ти и 25ти
– Јуни – 15ти и 25ти
– Јули – 15ти и 25ти
– Август – 15ти и 25ти
– Септември – 15ти и 25ти
– Октомври – 15ти и 25ти
– Ноември – 15ти и 25ти
– Декември – 15ти и 25ти
Локација за сесиите: ул. Прашка бр.13 (Тафталиџе 1)
 
Линк за повеќе инфо: 👉 https://bit.ly/3GXctQe