Во организација на Општина Карпош и оваа година ќе се организира прослава на Бадник со делење на лепчиња, бадникови гранчиња и топли напитоци.

Ги повикуваме сите наши сограѓани на спортското игралиште во населба Влае, со почеток во 19.30 часот заедно да го дочекаме Христовото раѓање – Божиќ!