ЖИРО СМЕТКА ЗА ПРИБИРАЊЕ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА ЗА НАСТРАДАНИТЕ ВО ЗЕМЈОТРЕСИТЕ ВО ТУРЦИЈА И СИРИЈА