Ние ги поддржуваме следниве клубови:

– Ракометен клуб „Велкова 5 “ (жени) 

– Шаховски клуб „Гамбит Асеко СЕЕ “ – Скопје 

– Одбојкарски клуб „ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“ – Скопје 

– Кошаркарски клуб „Карпош Соколи 2000“

– Џудо Клуб „Ипон“ – Скопје 

-Спортски клуб за Фитнес и Бодибилдинг „Херкулес“

Facebook
Големина на фонт