ХУМАНИТАРНА ВЕЛИГДЕНСКА ПОМОШ ЗА СОЦИЈАЛНИТЕ СЕМЕЈСТВА

Денеска, (13.04.2017 година), во урбаната заедница „Владо Тасевски“, (позади Катастар на Република Македонија), во 11 часот, градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски ќе ја даде својата изјава за медиумите  за спроведената хуманитарна акција по повод Велигденските празници. Традиционалната акција, која се одржа изминатиот викенд, хуманитарните донации во пакети, градоначалникот ќе им ги подели  на дел од социјално загрозените земејства во Општина Карпош.