Лига Фудбал 2016/2017

Прво Коло – Петок 23.09.2016                

Петар Поп Арсов

1-4

Владо Тасевски

12:00

Христијан Тодоровски Карпош

2-5

Вера Циривири Трена

12:40

Димо Хаџи Димов

2-12

Лазо Трповски

13:20

Аврам Писевски

2-2

Јан Амос Коменски

14:00

Братство

3-0

Војдан Чернодрински

14:40

 

 

 

 

Листа на стрелци

Постигнати голови

1

Тео Блажевски(ЛазоТрповски)

                 6      

2

Димитар Поповски(В.Ц.Трена)

                 3

3

Кирил Бибовски(Владо Тасевски)

                 2

4

   

5

   

6

   

7

   

8

   

9

   
     

 Училишна екипа

Коло 

 Победи

Нерешено 

 Порази

Гол разлика  

Бодови 

1.Л.Трповски

1

1

0

0

12-2

3

2.Братство

1

1

0

0

3-0

3

3.В.Тасевски

1

1

0

0

4-1

3

4.В.Ц.Трена

1

1

0

0

5-2

3

5.Ј.А.Коменски

1

0

1

0

2-2

1

6.А.Писевски

1

0

1

0

2-2

1

7.Х.Т.Карпош

1

0

0

1

2-5

0

8.П.П.Арсов

1

0

0

1

1-4

0

9.В.Чернодрински

1

0

0

1

0-3

0

10.Д.Х.Димов

1

0

0

1

2-12

0

 

           
                   

 

 

Второ Коло – Среда 28.09.2016                

Димо Хаџи Димов

0-7

Братство

12:00

Лазо Трповски

4-0

Владо Тасевски

12:40

Вера Циривири Трена

5-0

Јан Амос Коменски

13:20

Христијан Тодоовски Карпош

1-3

Петар Поп Арсов

14:00

Аврам Писевски

3-2

Војдан Чернодрински

14:40

 

 

 

 

Листа на стрелци

Постигнати голови

1

Тео Блажевски(Лазо Трповски)

                 7      

2

Виктор Крстевски(Лазо Трповски)

                 4

3

Димитар Поповски(В.Ц.Трена)

                 4

4

   

5

   

6

   

7

   

8

   

9

   
     

 Училишна екипа

Коло 

 Победи

Нерешено 

 Порази

Гол разлика  

Бодови 

1.Л.Трповски

2

2

0

0

16-2

6

2.Братство

2

2

0

0

10-0

6

3.В.Ц.Трена

2

2

0

0

10-2

6

4.А.Писевски

2

1

1

0

5-4

4

 5.В.Тасевски

2

1

0

1

4-5

3

 6.П.П.Арсов

2

1

0

1

4-5

3

 7.Ј.А.Коменски

2

0

1

1

2-7

1

 8.В.Чернодрински

2

0

0

2

2-6

0

 9.Х.Т.Карпош

2

0

0

2

3-8

0

 10.Д.Х.Димов

2

0

0

2

2-19

0

 

           
                   

 

Трето Коло – Петок 30.09.2016                

Братство

1-2

Вера Циривири Трена

12:00

Петар Поп Арсов

0-0

Лазо Трповски

12:40

Димо Хаџи Димов

0-1

Јан Амос Коменски

13:20

Христијан Тодоровски Карпош

1-8

Аврам Писевски

14:00

Војдан Чернодрински

2-1

Владо Тасевски

14:40

 

 

 

 

Листа на стрелци

Постигнати голови

1

Дамјан Блажевски(Аврам.П)

                 9      

2

Тео Блажевски(Лазо Трповски)

                 7

3

Димитриj Поповски(В.Ц.Трена)

                 5

4

   

5

   

6

   

7

   

8

   

9

   
     

 Училишна екипа

Коло 

 Победи

Нерешено 

 Порази

Гол разлика  

Бодови 

1.В.Ц.Трена

3

3

0

0

12-3

9

2.Лазо Трповски

3

2

1

0

16-2

7

3.А.Писевски

3

2

1

0

13-5

7

4.Братство

3

2

0

1

11-2

6

5.П.П.Арсов

3

1

1

1

4-5

4

6.Ј.А.Коменски

3

1

1

1

3-7

4

7.В.Тасевски

3

1

0

2

5-7

3

 8.В.Чернодрински

3

1

0

2

4-7

3

 9.Х.Т.Карпош

3

0

0

3

4-16

0

 10.Д.Х.Димов

3

0

0

3

2-20

0

 

           
                   

 

Четврто Коло – Среда 05.10.2016                

Владо Тасевски

0-2

Јан Амос Коменски

12:00

Лазо Трповски

3-0

Братство

12:40

Аврам Писевски

0-2

Петра Поп Арсов

13:20

Димо Хаџи Димов

2-1

Христијан Тодоровски Карпош

14:00

Вера Циривири Трена

4-0

Војдан Чернодрински

14:40

 

 

 

 

Листа на стрелци

Постигнати голови

1

Дамјан Блажевски(Аврам.П)

                 9      

2

Тео Блажевски(Лазо Трповски)

                 7

3

Димитриj Поповски(В.Ц.Трена)

                 7

4

   

5

   

6

   

7

   

8

   

9

   
     

 Училишна екипа

Коло 

 Победи

Нерешено 

 Порази

Гол разлика  

Бодови 

1.В.Ц.Трена

4

4

0

0

16-3

12

2.Лазо Трповски

4

3

1

0

19-2

10

3.А.Писевски

4

2

1

1

13-7

7

4.П.П.Арсов

4

2

1

1

6-5

7

5.Ј.А.Коменски

4

2

1

1

5-7

7

6.Братство

4

2

0

2

11-5

6

7.В.Тасевски

4

1

0

3

5-9

3

 8.В.Чернодрински

4

1

0

3

4-11

3

 9.Д.Х.Димов

4

1

0

3

4-21

3

 10.Х.Т.Карпош

4

0

0

4

5-17

0

 

           
                   

 

Петто Коло – Петок 14.10.2016                

Владо Тасевски

0-1

Вера Циривири Трена

12:00

Петар Поп Арсов

4-0

Димо Хаџи Димов

12:40

Војдан Чернодрински

2-7

Лазо Трповски

13:20

Јан Амос Коменски

Одл.

Христијан Тодоровски Карпош

14:00

Братство

Одл.

Аврам Писевски

14:40

 

 

 

 

 

Листа на стрелци

Постигнати голови

1

Тео Блажевски(Лазо Трповски)

                10     

2

Дамјан Блажевски(А.Писевски)

                 9

3

Димитриj Поповски(В.Ц.Трена)

                 8

4

   

5

   

6

   

7

   

8

   

9

   
     

 Училишна екипа

Коло 

 Победи

Нерешено 

 Порази

Гол разлика  

Бодови 

1.В.Ц.Трена

5

5

0

0

17-3

15

2.Лазо Трповски

5

4

1

0

26-4

13

3.П.П.Арсов

5

3

1

1

10-5

10

4.А.Писевски

4

2

1

1

13-7

7

5.Ј.А.Коменски

4

2

1

1

5-7

7

6.Братство

4

2

0

2

11-5

6

7.В.Тасевски

5

1

0

4

5-10

3

 8.В.Чернодрински

5

1

0

4

6-18

3

 9.Д.Х.Димов

5

1

0

4

4-25

3

 10.Х.Т.Карпош

4

0

0

4

5-17

0

 

           

 

Шесто Коло – Петок 11.11.2016                

Јан Амос Коменски

1-0

Петар Поп Арсов

12:00

Братство

5-0

Христијан Тодоровски Карпош

12:40

Владо Тасевски

0-3

Аврам Писевски

13:20

Војдан Чернодрински

5-2

Димо Хаџи Димов

14:00

Вера Циривири Трена

2-2

Лазо Трповски

14:40

 

 

 

 

Листа на стрелци

Постигнати голови

1

Дамјан Блажевски(А.Писевски)

                11

2

Тео Блажевски(Лазо Трповски)

                10

3

Димитриj Поповски(В.Ц.Трена)

                 9

4

   

5

   

6

   

7

   

8

   

9

   
     

 Училишна екипа

Коло 

 Победи

Нерешено 

 Порази

Гол разлика  

Бодови 

1.В.Ц.Трена

6

5

1

0

19-5

16

2.Лазо Трповски

6

4

2

0

28-6

14

3.А.Писевски

6

3

2

1

16-7

11

4.Братство

6

3

1

2

16-5

10

5.П.П.Арсов

6

3

1

2

10-6

10

6.Ј.А.Коменски

5

3

1

1

6-7

10

7.В.Чернодрински

6

2

0

4

11-20

6

 8.Д.Х.Димов

6

1

0

5

6-30

3

 9.В.Тасевски

6

1

0

5

5-13

3

 10.Х.Т.Карпош

5

0

0

5

5-22

0

 

           
                   

 

Седмо Коло – Петок 18.11.2016                

Вера Циривири Трена

10-1

Димо Хаџи Димов

12:00

Владо Тасевски

2-1

Христијан Тодоровски Карпош

12:40

Јан Амос Коменски

0-4

Братство

13:20

Лазо Трповски

2-1

Аврам Писевски

14:00

Војдан Чернодрински

1-1

Петар Поп Арсов

14:40

 

 

 

 

 

Листа на стрелци

Постигнати голови

1

Димитриj Поповски(В.Ц.Трена)

                16

2

Дамјан Блажевски(А.Писевски)

                11

3

Тео Блажевски(Лазо Трповски)

                10

4

   

5

   

6

   

7

   

8

   

9

   
     

 Училишна екипа

Коло 

 Победи

Нерешено 

 Порази

Гол разлика  

Бодови 

1.В.Ц.Трена

7

6

1

0

29-6

19

2.Лазо Трповски

7

5

2

0

30-7

17

3.Братство

7

4

1

2

20-5

13

4.А.Писевски

7

2

2

17-9

11

5.П.П.Арсов

7

3

2

2

11-7

11

6.Ј.А.Коменски

6

3

1

2

6-11

10

7.В.Чернодрински

7

2

1

4

12-21

7

 8.В.Тасевски

7

2

0

5

7-14

6

 9.Д.Х.Димов

7

1

0

6

7-41

3

 10.Х.Т.Карпош

6

0

0

6

6-24

0

 

           

 

Осмо Коло – Петок 25.11.2016                

Владо Тасевски

1-3

Братство

12:00

Вера Циривири Трена

4-1

Петар Поп Арсов

12:40

Аврам Писевски

10-1

Димо Хаџи Димов

13:20

Лазо Трповски

10-0

Христијан Тодоровски Карпош

14:00

Јан Амос Коменски

3-2

Војдан Чернодрински

14:40

 

 

 

 

 

Листа на стрелци

Постигнати голови

1

Димитриj Поповски(В.Ц.Трена)

                17

2

Дамјан Блажевски(А.Писевски)

                15

3

Тео Блажевски(Лазо Трповски)

                13

4

   

5

   

6

   

7

   

8

   

9

   
     

 Училишна екипа

Коло 

 Победи

Нерешено 

 Порази

Гол разлика  

Бодови 

1.В.Ц.Трена

8

7

1

0

33-7

22

2.Лазо Трповски

8

6

2

0

40-7

20

3.Братство

8

5

1

2

23-6

16

4.А.Писевски

8

4

2

2

27-10

14

5.Ј.А.Коменски

7

4

1

2

9-13

13

6.П.П.Арсов

8

3

2

3

12-11

11

7.В.Чернодрински

8

2

1

5

14-24

7

 8.В.Тасевски

8

2

0

6

8-17

6

 9.Д.Х.Димов

8

1

0

7

8-51

3

 10.Х.Т.Карпош

7

0

0

7

6-34

0

 

           

 

Девето Коло – Петок 02.12.2016                

Димо Хаџи Димов

0-7

Владо Тасевски

12:00

Аврам Писевски

0-0

Вера Циривири Трена

12:40

Петар Поп Арсов

0-5

Братство

13:20

Лазо Трповски

2-1

Јан Амос Коменски

14:00

Христијан Тодоровски Карпош

1-2

Војдан Чернодрински

14:40

 

 

 

 

Листа на стрелци

Постигнати голови

1

Димитриj Поповски(В.Ц.Трена)

                17

2

Дамјан Блажевски(А.Писевски)

                15

3

Тео Блажевски(Лазо Трповски)

                13

4

   

5

   

6

   

7

   

8

   

9

   
     

 Училишна екипа

Коло 

 Победи

Нерешено 

 Порази

Гол разлика  

Бодови 

1.Лазо Трповски

9

7

2

0

42-8

23

2.В.Ц.Трена

9

7

2

0

33-7

23

3.Братство

9

6

1

2

28-6

19

4.А.Писевски

9

4

3

2

27-10

15

5.Ј.А.Коменски

9

4

2

3

10-15

14

6.П.П.Арсов

9

3

2

4

12-16

11

7.В.Чернодрински

9

3

1

5

16-25

10

 8.В.Тасевски

9

3

0

6

15-17

9

 9.Д.Х.Димов

9

1

0

8

8-58

3

 10.Х.Т.Карпош

9

0

1

8

7-36

1